Je accountnaam en tijdzone beheren
Controleer het actieve account en wijzig de instellingen die de synchronisaties ervan delen.
Een Hopted-account bevat je gekoppelde accounts, synchronisatie-instellingen, beheerders, verbruik en facturering. Het account dat je in het Hopted-menu selecteert, bepaalt welke instellingen je bekijkt.
Naar het juiste account overschakelen
- Open de accountkiezer onderaan het Hopted-menu.
- Kies een account waarvan je al lid bent.
- Laat Hopted de accountgegevens opnieuw laden en controleer de accountnaam voordat je instellingen wijzigt.
Hoort een gekoppelde spreadsheet bij een ander account? Schakel dan naar dat account over of vraag een van de beheerders om een uitnodiging. Ga er niet van uit dat twee accounts hun koppelingen of facturering delen.
De accountnaam wijzigen
Open Settings → General, wijzig Account name en kies Update. Gebruik een naam die je team kan onderscheiden van andere bedrijven die je beheert.
De tijdzone van het account wijzigen
Kies in Settings → General de gewenste Account time zone. Synchronisaties gebruiken deze tijdzone. Controleer na een wijziging de dagelijkse en wekelijkse schema's van het hele account.
Dit staat los van de vernieuwingsfrequentie van een afzonderlijke synchronisatie. Zie Een vernieuwingsschema instellen.
Account sluiten en vragen over gegevens
Een account verwijderen heeft meer gevolgen dan een synchronisatie verwijderen of de extensie deïnstalleren. De optie Delete Account in General is momenteel niet beschikbaar. Neem contact op met Hopted-support voor het sluiten van je account en vragen over de verwerking van gegevens.