Duplikování synchronizace

Amazon Listing Details

Duplikujte existující synchronizaci a rychle nastavte podobný import na novém listu.

Vytvořit nový list s téměř stejnými importovanými sloupci a plánem aktualizací je nyní snadné.

Zkopírujte celou synchronizaci včetně Amazon účtů, vybraných sloupců, filtrů a intervalu aktualizací. Nemusíte začínat od nuly.

Nově vytvořenou kopii pak upravte, například přidejte sloupce nebo změňte účty či tržiště, ze kterých se data načítají.

Každá synchronizace tak může sloužit jako opakovaně použitelná šablona.

V postranním panelu Hopted otevřete All Syncs a u požadované synchronizace klikněte na Duplicate. Kopie vznikne na novém listu.

Odstranění synchronizace

Dříve bylo pro odstranění synchronizace nutné smazat celý list tabulky.

Nyní můžete nepotřebné synchronizace trvale odstranit a samotný list zachovat.

V postranním panelu Hopted otevřete All Syncs a u synchronizace, kterou chcete odstranit, klikněte na Delete.