Duplikowanie synchronizacji

Duplikuj istniejące synchronizacje, aby szybko skonfigurować podobne importy w nowym arkuszu.
Gdy musisz utworzyć zupełnie nową kartę z niemal identyczną konfiguracją importowanych kolumn i harmonogramu, zrobisz to teraz błyskawicznie.
Możesz sklonować istniejącą synchronizację – w tym konta Amazon, wybrane kolumny, filtry i harmonogram odświeżania – dzięki czemu nie musisz zaczynać od zera.
Następnie możesz zmodyfikować nowo zduplikowaną kartę, na przykład dodając nowe kolumny lub zmieniając konta Amazon bądź rynki, z których importowane są dane.
Dzięki temu każda twoja synchronizacja staje się szablonem wielokrotnego użytku.
Aby zduplikować synchronizację w nowej karcie, otwórz All Syncs w pasku bocznym Hopted i po prostu kliknij Duplicate przy synchronizacji, którą chcesz zduplikować.
Usuwanie synchronizacji
Wcześniej, aby usunąć synchronizację, trzeba było usunąć całą kartę arkusza.

Teraz możesz trwale usuwać niepotrzebne już synchronizacje bez konieczności usuwania samej karty.
Aby usunąć synchronizację, otwórz All Syncs z bocznego paska Hopted i po prostu kliknij Delete przy synchronizacji, którą chcesz usunąć.